Nieuws

Vacture: Zorgtoppers gezocht

By 31 oktober 2020No Comments


Voor onze orthopedische focusklinieken in Schijndel en Nederweert zoeken wij verpleegkundigen, anesthesiemedewerkers en/of OK-assistenten.

CortoClinics biedt cliënten met heup- en knieartrose de beste en meest persoonlijke zorg. Onze zorg gaat uit van de individuele cliënt, shared decision making is het uitgangspunt. We zijn vooruitstrevend en houden ons voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de zorg voor heup en knie.

We werken in een klein, perfect op elkaar ingespeeld team. Voor dit team zoeken we versterking, mede vanwege de opening van onze nieuwe kliniek in Nederweert in het voorjaar van 2021. Je werkt op basis van een 0-urencontract en bent zowel overdag als ’s nachts op beide locaties inzetbaar.

Voel jij je aangesproken, en denk je een aanvulling te zijn op ons team? We maken graag kennis! Je bent van harte welkom om een dag mee te lopen voor een ‘kijkje in de keuken’.

Voor sollicitaties, een nadere kennismaking of meer informatie kun je contact opnemen met Marianne de Wit: marianne@cortoclinics.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Maatregelen coronavirus

CortoClinics opereert en ontvangt cliënten op de polikliniek, maar neemt daarbij maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.

Let op: in de centrale hal van medisch centrum Schijndel zijn mondkapjes voor iedereen verplicht.

Alle overige maatregelen en wat die voor jou betekenen, vind je op deze webpagina.