Over ons

Bij CortoClinics sta jij, als cliënt, centraal. Wij behandelen jou zoals we zelf behandeld willen worden. Ons team staat 24 uur per dag voor je klaar.

Expertise

CortoClinics is de eerste orthopedische kliniek in Europa die zich uitsluitend richt op heup- en knieartrose. Dat betekent expertise. We hebben kennis van de nieuwste ontwikkelingen en technologie, en maken daar gebruik van om tot de beste behandelingen te komen.

Fotograaf: Jean-Pierre Geusens

De cliënt staat centraal

Daarnaast zetten we bij CortoClinics jou, de cliënt, centraal. Je bent bij ons gekend als persoon, niet als patiëntendossier met bijbehorend protocol. We kijken naar jouw wensen, en geven advies en uitleg over de mogelijkheden in jouw unieke situatie. Jij bepaalt de koers.

Een gedreven team

We zijn trots op ons werk. Wetenschap in dienst van levenskwaliteit; daar ligt onze passie. En deze passie komt tot uiting in ons team: gedreven, bijna onvermoeibaar en met een groot plezier in ons werk staan wij voor je klaar. Het geluk en de tevredenheid van jou als cliënt zijn de bekroning op ons werk.

Nanne Kort, Orthopedisch Chirurg

Dr. Nanne Kort is een autoriteit op het gebied van conservatieve en operatieve behandeling van heup- en knieartrose. Hij maakt deel uit van het bestuur van Europese orthopedenvereniging ESSKA. Ook geeft hij door heel Europa lezingen over digitalisatie in de zorg en optimalisatie van het zorgpad.
In 2018 verwezenlijkte hij zijn droom met de oprichting van zijn eigen orthopedisch centrum: CortoClinics.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Neem contact op

Wil je meer weten over heup- of knieslijtage?

Illustratie locatie in heup

Heupslijtage

Lees meer
Illustratie locatie in knie

Knieslijtage

Lees meer

Maak een afspraak of
bel ons direct: 085 – 06 51 051

Maak een afspraak