english mail linkedin youtube facebook
Slide background

Dr. Nanne KortOrthopedisch chirurg gespecialiseerd in artrose en prothesiologie van heup- en kniegewrichten."Het geheim van veranderen is niet alle energie richten op het oude, maar de uitdaging aangaan het nieuwe te omarmen."Maak een afspraak

Gerichte heup-en kniezorg; ons specialisme en onze ervaring zorgen voor focus en resulteren in leidende expertise en betere uitkomsten.

De komende jaren zal de zorg voor heup- en knieslijtage een enorme ontwikkeling doormaken. De groei van het aantal cliënten en behandelingen gaat fors toenemen. Voor heup- en knieprothesiologie is de verwachting dat het aantal operatieve ingrepen tot 2030 zal verdrievoudigen. Om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag, de wensen van de cliënt en het behoud van de kwaliteit en veiligheid zullen we de zorg moeten veranderen. CortoClinics wil deze verandering samen met u realiseren. CortoClinics richt zich uitsluitend op heup- en kniezorg. Ons specialisme en onze ervaring zorgen voor focus en resulteren in leidende expertise en betere uitkomsten.

CortoClinics
Ga naar
Contact
CortoClinics
Orthopedisch Chirurg
info@cortoclinics.com

© Copyright, 2019 CortoClinics. Ontwerp en realisatie: www.advacom.nlDisclaimer
linkedin youtube facebook