Nieuws

CortoClinics start zomer 2021 in Nederweert

By 5 oktober 2020januari 18th, 2021No Comments

CortoClinics opent zomer 2021 een nieuwe locatie in Nederweert. De voormalige kleuterschool aan de Beatrixstraat wordt verbouwd tot focuskliniek voor heup- en knieartrose. Naast een polikliniek, komt er ook een operatiekamer in het gebouw. Het hele pand zal na de verbouwing de uitstraling van CortoClinics hebben. De locatie in Nederweert is een aanvulling op die in Schijndel en Roosteren.

Plek waar je je thuisvoelt

“Kleinschalig en huiselijk, een plek waar je je thuis voelt” aldus Dr. Nanne Kort, “Ons concept is erop gericht om dicht bij de cliënt te staan, op een plek waar hij zich welkom en thuis voelt. Daarom viel onze keuze op deze locatie in Nederweert.”

Warm welkom

Wethouder Koolen van de gemeente Nederweert is blij met deze invulling van het leegstaande pand: “De bedrijfsfilosofie van CortoClinics past uitstekend op deze plek. Het is fijn dat dit pand eindelijk een nieuwe bestemming krijgt en verloedering wordt voorkomen. We heten CortoClinics van harte welkom!”

Maatregelen coronavirus

CortoClinics opereert en ontvangt cliënten op de polikliniek, maar neemt daarbij maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.

Let op: in de centrale hal van medisch centrum Schijndel zijn mondkapjes voor iedereen verplicht.

Alle overige maatregelen en wat die voor jou betekenen, vind je op deze webpagina.