english
Slide background

Verzekering en vergoeding

 

CortoClinics werkt samen met alle verzekeraars in Nederland. Zij vergoeden de behandeling, afhankelijk van uw verzekeringspakket, voor 60-100%. Dit betekent niet dat u aanvullend verzekerd moet zijn of zelf een deel van de behandeling moet betalen. Wat uw verzekering niet vergoedt neemt CortoClinics voor zijn rekening. U betaalt dus, buiten het eigen risico van uw zorgverzekering, niets extra. Net als in andere ziekenhuizen.

Verwijsbrief

De verwijsbrief van uw huisarts is belangrijk. Zonder verwijsbrief vergoedt uw verzekering de behandeling niet, ook niet als de aandoening normaalgesproken onder het basispakket valt. Daarom is het belangrijk dat u bij de eerste afspraak de verwijsbrief bij u heeft. Alleen dan kunnen we de behandeling als vergoede zorg verrichten. Ontbreekt de verwijsbrief, zijn alle kosten voor u.

Declareren

CortoClinics stelt de zorgnota op en vraagt u een akte van cessie te tekenen. Met deze akte geeft u ons toestemming de nota rechtstreeks bij uw verzekering in te dienen. Wij regelen de declaratie, voor u een zorg minder.

No-Show tarief

Verschijnt u niet op een gemaakte afspraak, en heeft u dit niet 24 uur van tevoren gemeld? Dan brengen wij de kosten van deze afspraak toch bij u in rekening. Uw verzekering vergoedt dit 'no-show-tarief' niet.

Vragen over verzekering en vergoeding?

Heeft u vragen over de vergoeding van uw behandeling bij CortoClinics? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag.

Passantentarieven

Passantentarieven hebben betrekking op vergoeding via een natura-verzekering. Wij zijn verplicht passantentarieven te vermelden op onze website. Als u een natura-zorgverzekering hebt, is de uitkering van uw verzekering lager dan het bedrag dat CortoClinics declareert. Het verschil tussen de declaratie en de uitkering is voor rekening van CortoClinics. U betaalt alleen uw wettelijk verplicht eigen risico. Voor deze tarieven geldt:

  • De prijzen zijn onder voorbehoud; landelijke of interne ontwikkelingen kunnen leiden tot aanpassingen
  • De startdatum van de DBC is bepalend voor het tarief
  • De tarieven zijn met zorg tot stand gekomen. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor fouten in de gepubliceerde lijst.

U vindt de passantentarieven hier.

CortoClinics
Ga naar
Contact
Dr. Nanne Kort
Orthopedisch Chirurg
info@cortoclinics.com

© Copyright, 2019 CortoClinics. Ontwerp en realisatie: www.advacom.nlDisclaimer
linkedin youtube facebook