english
Slide background

Afspraak maken

CortoClinics is gelegen in Schijndel, tussen Den Bosch en Eindhoven. Op slechts een uur rijden van Amsterdam zijn we goed bereikbaar voor cliënten uit een groot deel van het land. De wachttijden voor een heupoperatie of knieoperatie zijn bij ons zeer kort. Voor het eerste consult kunt u binnen een week terecht.

Afspraak maken

Heeft u een verwijzing van uw huisarts of medisch specialist? Dan kunt u contact met ons opnemen via ons afsprakenformulier. Wij bellen u binnen 24 uur terug om een afspraak te maken.

Wachttijden voor eerste consult, heupoperatie, knieoperatie

Onze wachttijden zijn minimaal. De eerste afspraak kan meestal binnen een week plaatsvinden. Beslist u samen met de orthopedisch chirurg tot een heupoperatie of een knie-operatie, is de wachttijd hiervoor ongeveer twee weken. In vakantietijd en rondom feestdagen kan de toegangstijd iets langer zijn.
Onze actuele toegangstijden vindt u hier. We werken deze pagina minimaal een keer per maand bij.

Eerste afspraak

Wilt u bij het eerste bezoek het volgende meenemen?

  • De verwijsbrief van uw huisarts of medisch specialist
  • Uw identiteitsbewijs
  • Uw verzekeringsbewijs
  • Een Actueel Medicatie Overzicht (AMO) van de medicijnen die u gebruikt. U kunt een medicatieoverzicht bij uw apotheek opvragen.

Tijdens het eerste bezoek zullen we u registreren als cliënt. We noteren uw persoonsgegevens en vragen naar uw medische voorgeschiedenis. 
Hierna volgt een gesprek met de orthopeed. Hij stelt vragen en verricht lichamelijk onderzoek. Daarna bespreekt hij met u welke behandelmogelijkheden er zijn. Hij legt uit welke opties u heeft en geeft advies. Ook legt hij uit welk resultaat u mag verwachten van een heupoperatie of knie-operatie. De keuze maakt u samen met de orthopeed.

Aanvullend onderzoek

Soms is er meer onderzoek nodig om tot een goed advies te komen. U kunt daarbij denken aan een röntgenfoto, MRI- of CT-scan. 
Voor röntgenfoto's kunt u altijd dezelfde dag terecht in ziekenhuis Bernhoven. Daarna kunt u direct terug naar het spreekuur bij CortoClinics, of u maakt een nieuwe afspraak. Kiezen voor een diagnostisch centrum in uw omgeving is ook mogelijk. Hiervoor is een afspraak nodig.
Een MRI- of CT-scan kan meestal niet dezelfde dag gemaakt worden.  Hierna ziet de orthopeed u terug op een controle-afspraak. De wachttijd voor een scan in Bernhoven is ongeveer 1-2 weken.

CortoClinics
Ga naar
Contact
Dr. Nanne Kort
Orthopedisch Chirurg
info@cortoclinics.com

© Copyright, 2019 CortoClinics. Ontwerp en realisatie: www.advacom.nlDisclaimer
linkedin youtube facebook