english
Slide background

Dr. Nanne KortOrthopedisch chirurg gespecialiseerd in artrose en prothesiologie van heup- en kniegewrichten."Het geheim van veranderen is niet alle energie richten op het oude, maar de uitdaging aangaan het nieuwe te omarmen"Maak een afspraak

Home

CortoClinics: de juiste stap bij heup- en knieproblemen

Artrose van heup of knie kan u in het dagelijks leven flink beperken. CortoClinics biedt u een behandeling op maat. Daarbij zetten we de nieuwste kennis en technologie in. Met onze zorg kunt u zich weer vrij bewegen.

Zorgpad op maat

CortoClinics stemt de behandeling af op uw wensen. Wat zijn uw klachten? Waarin beperkt de heup- of knieslijtage u het meest? Wat wilt u weer kunnen? U krijgt een duidelijk advies over mogelijkheden, verwachtingen en kansen. We beslissen samen welke therapie voor u de juiste is. Een operatie is bijvoorbeeld niet altijd nodig bij artrose. Soms zijn beweegadviezen of andere maatregelen genoeg om uw klachten te verminderen. Bovendien kijken we naar wat u met de behandeling wilt bereiken. Zo komen we tot een behandelplan dat precies op u is afgestemd.

Gespecialiseerd in artrose van heup en knie

CortoClinics specialiseert zich volledig in heup- en kniegewrichten. We richten ons op de nieuwste kennis over de behandeling van knie- en heupslijtage. Daarmee bent u verzekerd van de beste zorg. Onze specialisatie betekent niet alleen kennis, maar ook ervaring. Orthopedisch chirurg dr. Nanne Kort opereerde sinds 2004 ruim 6700 heupen en knieën (december 2018). Als eerste in Nederland plaatste hij protheses in dagbehandeling. Met zijn onderzoek naar pijnbestrijding en het proces rondom de operatie maakte hij de weg hiervoor vrij. In november 2018 had dr. Kort opnieuw een primeur in de behandeling van knie- en heupartrose; CortoClinics gebruikt, als eerste in Nederland, robot-technologie bij het plaatsen van protheses.

Kwaliteit

Bij CortoClinics bieden we optimale zorg voor artrose. Dat zeggen we niet alleen, dat meten we ook. Hiervoor gebruiken we "PROMs": Patient Reported Outcome Measures, of patiënt gerapporteerde uitkomstmaten. Voor én na de behandeling vragen we u vragenlijsten in te vullen. Hierop geeft u met cijfers aan hoe u zich voelt, hoeveel pijn u heeft en hoe het gaat met bewegen. De orthopedisch chirurg kan dan zien hoe u de behandeling heeft ervaren en hoe het met u gaat. Op deze manier kunnen wij de zorg blijven verbeteren.

CortoClinics is én blijft zo de juiste stap bij heup- en knieproblemen.

CortoClinics
Ga naar
Contact
Dr. Nanne Kort
Orthopedisch Chirurg
info@cortoclinics.com

© Copyright, 2019 CortoClinics. Ontwerp en realisatie: www.advacom.nlDisclaimer
linkedin youtube facebook